Luba Uitzendbureau

Teamleider productie

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
25 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als teamleider pak jij de aansturing van je medewerkers op je: je voert sollicitaties met kandidaten, nieuwe medewerkers neem jij onder je hoede om in te werken, je stuurt iedereen aan (medewerkers en scholieren) en pakt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. Ook de jaarlijkse functionerings- en beoordelings- en verzuimgesprekken behoren tot jouw takenpakket. Jij weet dus wat er speelt in je team en kent je medewerkers, jij kan ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om nog meer uit het team te halen.

Ook planning is een onderdeel en jij zal verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en achteraf de bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.

Bij dit bedrijf worden op drie locaties in het Westland, trostomaten jaarrond geteeld. Ze behoren tot één van de grotere kwekerijen. Mede door de smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt er geleverd aan een breed scala van exporteurs, groothandelaren en retail.
Het bedrijf kenmerkt zich als een professionele teelt en vooruitstrevende organisatie die enthousiaste, verantwoordelijke en resultaatgerichte medewerkers vanuit hun kracht laat groeien door een mensgerichte cultuur. Je werkweek ziet er als volgt uit: maandag tot en met vrijdag, je begint ergens tussen 06:00 en 07:00 uur.
Er werken op dit moment 25 medewerkers en in het hoogseizoen extra seizoensmedewerkers. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau