Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Rotterdam
7 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

In onze regio zijn wij voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar gedreven monteurs. Van Elektromonteurs tot koelmonteurs, servicemonteurs en installatiemonteurs voor bedrijfsapparatuur. Hoe je werkdag er precies uit ziet dat is natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring en je gewenste baan!

Installatiemonteur

Het zelfstandig aanleggen en afmonteren van bedrijfsinstallaties aan de hand van een tekening. Het bedraden van motoren, meggeren, kabeltrekken- en aansluiten, ijzerwerk maken en installeren ect.

Koelmonteur

Het zelfstandig installeren van koel- en klimaatbeheersingssystemen. Dit kan variŽren van een eenvoudig wandmodel tot een geavanceerde totaalinstallatie. Het verhelpen van storingen en het verlenen van service tot de werkzaamheden behoort ook tot je functie omschrijving.

Servicemonteur E

Jouw dagelijkse bezigheden als servicemonteur zal bestaan uit het verhelpen van de storingen door controle, reparatie of vervanging van verbinden en onderdelen. Ook controleer jij installaties op gebreken of mogelijke defecten.

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in de regio Rotterdam/Schiedam en gespecialiseerd in technische dienstverlening op verschillende vlakken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau