Luba Uitzendbureau

Monteur werktuigbouwkunde

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Enkhuizen
10 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

De producten van deze werkgever dragen bij aan de gezondheid van de wereldbevolking, jij draagt bij aan het gezonde machinepark. Daarvoor wordt een planning gemaakt met preventief onderhoud. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat er een storing ontstaat. Ook daar reageer jij op!

Je start elke dag om 7:30 met een werkbespreking met het hele team. Daarin komen de storingen van afgelopen nacht naar voren en wordt er besproken wat voor onderhoud er gepland staat voor de dag. Vervolgens ga je aan de slag. Alles wordt vastgelegd in het onderhoudssysteem Ultimo. Op die manier kan er richting de toekomst steeds beter worden ingespeeld op de werkzaamheden en storingen die het liefst worden voorkomen!

De functie van Monteur is in dagdienst. Tegelijkertijd draait de productie 24/7. Daarom is het belangrijk dat er altijd iemand consignatiedienst heeft om ervoor te zorgen dat er in noodgevallen geholpen kan worden bij het oplossen van storingen. Ongeveer eens in de twee weken zal je daarom deze storingsdienst lopen.

Iedereen bij jouw nieuwe werkgever zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Omdat er medische producten worden gemaakt staat kwaliteit boven aan. Om kwalitatief uitstekende producten te maken, is het belangrijk dat de installaties goed onderhouden zijn en perfect functioneren. Daarom is de Technische Dienst een ontzettend belangrijke afdeling.

De werkgever groeit! Naast het onderhoud van de huidige installaties, komen er nieuwe installaties bij en optimaliseren zij de huidige productielijnen. Je raad het al, de Technische Dienst kan wel extra handen gebruiken! Daarom zoeken wij een fulltime Monteur Werktuigbouwkunde.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau