Luba Uitzendbureau

Monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Rotterdam
7 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat ga jij doen in deze uitdagende functie als monteur (elektrotechniek/mechatronica)?

Jouw werkdag begint om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Je zal bij je toekomstige werkgever werkzaam zijn in de avonddienst. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het onderhoud aan diverse fruit- en groentesorteerlijnen, verpakkingsmachines en ook aan de interne transportmiddelen (onder andere pompwagens en heftrucks).

Verder zal je ook verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van externe partijen die onderhoud verzorgen. Denk hierbij aan brandmeldsystemen, klimaatsystemen en het beveiligingssysteem.

1 keer in de 6 weken zal je een storingsdienst draaien op zaterdag.

Jouw werkzaamheden:
  • Verrichten van onderhoud, uitvoeren van technische controles en verhelpen van storingen doe jij zelfstandig en zodanig dat processen veilig kunnen worden hervat en stilstand tot een minimum beperkt blijft;
  • Doen van aanpassingen en verbeteringen aan machines en installaties;
  • Ondersteunen van de teamleiders en operators bij eerstelijns onderhoud; hierbij treed je doortastend op en geef je duidelijke instructies hoe problemen kunnen worden voorkomen.

Je nieuwe werkgever is leverancier van ongeveer 240 unieke groente- & fruitsoorten uit bijna 60 landen. Samen met hun partners maken zij elke dag het verschil. De kwaliteit van de producten is dan ook het resultaat van diverse factoren. De drive van de teler en werknemers die zich betrokken voelen. Tevens de expertise die binnen de organisatie aanwezig is.

Verder wordt er goed voor de werknemers gezorgd. Zo kan je een aantal keer in de week gratis bootcampen op het eigen bootcamp terrein, grote kantine met chefkok die gezonde maaltijden bereid en elke vrijdagmiddag een gezellige borrel!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau