Luba Uitzendbureau

CNC draaier

  • Vacature
  • Vast contract
  • Utrecht
Nieuwegein
6 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als CNC draaier bij dit bedrijf ga jij zeer zelfstandig te werk. Je krijgt een opdracht en een deadline, daartussenin mag jij zelf invulling geven aan hoe je de opdracht uitvoert.
Tijdens het inwerkproces krijg jij intensieve begeleiding, zodat je daarna volledig zelfstandig aan de slag kan gaan. Het bedrijf maakt vooral precisie onderdelen. Het is dus belangrijk dat je zorgvuldig en secuur te werk gaat.

Het machinepark waar je mee gaat werken is goed op orde; er wordt gebruik gemaakt van mooie, moderne machines.

Dit familiebedrijf heeft een rijke en veelzijdige geschiedenis van dik 70 jaar. In deze tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de fijnmechanica. Door een uitgebreid en modern machinepark, veelzijdigheid aan bewerkingen, een breed pakket aan diensten en een team van 20 ervaren professionals, nemen zij het volledige productieproces uit handen van de klanten.

Het bedrijf heeft een echte no-nonsense cultuur en vertrouwt volledig op de zelfstandigheid en het verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers. Jouw toekomstige collega?s zijn een mooie mix van jong tot oud, verschillende achtergronden, introvert en extrovert. Er is weinig verloop waardoor er een hecht team is ontstaan van mensen met dezelfde passie voor techniek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau