Luba Uitzendbureau

Operator productie

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
8 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat werken op de afdeling Productie als operator. Op deze afdeling worden alle verse groenten en fruit gesneden, gedroogd en verpakt. Jij bent hier verantwoordelijk voor het productieproces van jouw lijn. De afdeling Productie bestaat uit drie zones: voorbewerking, inpak en high care. Dit zijn drie totaal verschillende afdelingen met elk zijn eigen uitdaging. Er wordt intern goed bekeken bij welke afdeling je het beste past. Je werkzaamheden bestaan uit:
  • Je waarborgt de kwaliteit aan de hand van kwaliteitszorgsystemen, zoals HACCP en IFS
  • Je bent in staat op kleine storingen op te lossen of te beoordelen wanneer je deze aan de technische dienst overdraagt
  • Je maakt de planning voor de huidige en de komende dag
  • Je stuurt medewerkers aan jou productielijn aan

Je werkt in een drie ploegenrooster (incl. ploegentoeslag) en hebt hierbij de volgende werktijden: Dag: 06.30 - 15.40, dag lang: 05.10 - 15.4, avond: 15.30 - 00.40.

Dit familiebedrijf in de foodbranche is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste spelers. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leiden en er werken zo'n 985 trotse specialisten. Samen leveren ze wekelijks zo?n 3,5 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label. Ze staan voor innovatie en weten medewerkers goed te binden doordat ze als groot bedrijf toch persoonlijk in contact blijven met elke medewerker. Je wordt intern opgeleid en er zijn doorgroeimogelijkheden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau