Luba Uitzendbureau

Leerling accountant

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Reeuwijk
15 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf ga je aan de slag als leerling accountant. Je start direct met de HBO SPD bedrijfsadministratie opleiding met de doorstroommogelijkheid naar AA. Deze studie wordt bekostigt door jouw nieuwe werkgever. Daarnaast werk jij 36 uur op kantoor en kan je gelijk de theorie in praktijk brengen. Het is een uitdaging voor de langere termijn met uitzicht op een vast contract. Uiteraard wordt je intern volledig begeleid door je collega's.

Elke ochtend starten jullie op met een dagstart, hier krijgt ieder zijn taken toegewezen voor die dag. Jouw taken bestaan vooral uit:
  • Het zelfstandig opstellen van rapportages
  • Het verzorgen van belastingaangiften
  • Beoordelen en samenstellen van financiŽle administraties en jaarrekeningen
  • Het maken van maand-/kwartaalrapportages
  • Het adviseren van klanten

Afhankelijk van jouw ervaring krijg jij hierin veel eigen verantwoordelijkheid. Ook heb je direct contact met de klant en doe jij dit op een professionele en klantgerichte manier. Zodra jij bent ingewerkt kan je een eigen klanten portefeuille krijgen van zo'n 50 klanten. Jij bent vraagbaak voor deze klanten en maakt de rapporten voor hun klaar.

Werktijden zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Jouw toekomstige werkgever is een snel groeiend accountants- en adviesbureau. Het team bestaat uit totaal 9 medewerkers. Er heerst een informele en laagdrempelige sfeer. Collega's staan altijd klaar om elkaar te helpen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hoog op het prioriteitenlijstje. Initiatief nemen en geen 9-tot-5 mentaliteit wordt gewaardeerd.

Het klantenbestand bestaat uit regionale klanten uit het Groene Hart in diverse sectoren zoals sierteelt, handel en dienstverlening. Ze werken op een professionele en persoonlijke manier.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau