Luba Uitzendbureau

Junior monteur

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als Junior monteur en je komt te werken met airco's. Je leert de fijne kneepjes van het vak en wordt opgeleid tot vak volwassen monteur. Je komt bij verschillende locaties in Nederland zoals Schiphol en werkt samen met leuke collega's. Op de desbetreffende locaties ben jij de beheerder van de koelmachines. Jij repareert, sluit aan, en geeft de klant adviezen over de airco's.

Hoe ziet jouw dag eruit:

Je begint op de zaak om samen met je collega's de opdrachten van de dag te bespreken. Er wordt besproken hoe de opdracht aangepakt moet worden op de meest efficiŽnte manier. Vervolgens rijd jij naar de desbetreffende locatie. Jij zorgt ervoor dat de klant weer op zijn gemak voelt op de juiste temperaturen op het kantoor of in de ruimtes. Aan het einde van de dag word je weer afgezet op de zaak waar de dag wordt geŽvalueerd.

Jouw toekomstige werkgever is gestart in 1979 en heeft zich sindsdien met succes gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van airconditioning- en luchtbehandelingssystemen. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met airconditioning, de toepassing van hoogwaardige materialen en apparatuur en deskundig opgeleid personeel staan borg voor goede adviezen, vakmanschap en een vlekkeloze service. Dit bedrijf heeft de kennis van alle voorkomende airconditioningsystemen die voor de meest uiteenlopende situaties toepasbaar zijn; van slaapkamer tot kantorencomplex. Dit betekent ook dat voor projecten waarbij maatwerk omtrent de airconditioning gewenst is dit bedrijf de benodigde apparatuur in eigen beheer fabriceert.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau