Luba Uitzendbureau

Service monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Vlaardingen
6 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als service monteur begin jij de dag met een lekkere bak koffie. Je werkt samen met het hoofd technische dienst en een andere service monteur. Dit betekent dat jij in een klein team werkt en veel verantwoordelijkheid hebt. Samen zorgen jullie in Nederland voor de installaties, het onderhoud en de oplossingen van storingen aan (CNC) machines. Jij staat sterk in je schoenen en kunt gemakkelijk zelfstandig beslissingen nemen. Door jouw werkervaring heb jij kennis van PLC programmeren, mechaniek, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Je reist het land door om op locatie aan de slag te gaan. In de tussentijd onderhoud jij het contact met de binnendienst en de accountmanagers om alles gestroomlijnd te laten verlopen. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld in Groningen een opdracht hebt. Om de dagelijkse reistijd te beperken arrangeert het bedrijf in dit geval een hotel waarin jij kunt overnachten, hoe fijn is dat? Je krijgt veel vrijheid in deze afwisselende functie en bent het visitekaartje van het bedrijf. Binnen het bedrijf krijg jij de kans op jezelf verder te ontwikkelen op technisch gebied.

Jouw toekomstige werkgever is een internationale handelsonderneming en toeleverancier naar de vlakglaswereld. Naast allerhande beslag voor vitrines, glazen deuren, douches, etc, zijn zij agent van de meest toonaangevende machineleveranciers op het gebied van glas en natuursteen. Zij verkopen en onderhouden onder andere CNC machines, snijtafels, slijpmachines, waterzuivering, kitrobots en zandstraalcabines.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau