Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/Engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
18 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider/engineer kan je ingezet worden bij zowel private klanten als zakelijke klanten en om die reden ben je de spil in het bedrijf. Je werkt samen in een team met een projectleider, een tekenaar en een engineer om samen tot een eindresultaat te komen waar de klant blij van wordt. Je stelt projectplannen op en budgetteert deze. Binnen jouw projecten signaleer je eventuele afwijkingen volgens planning en budget en stuur je bij waar nodig. Ook coŲrdineer en stuur je leveranciers en onderaannemers aan waaraan diensten en producten uitbesteed worden.

Je werkt gestructureerd conform procedures en je bent in staat multidisciplinair te werken waarbij je volledige overzicht houdt en alle onderdelen van de projecten bewaakt. Je hebt een klantgerichte houding met uitstekende communicatieve vaardigheden en je denkt in win-win situaties.

Jouw toekomstige werkgever is een ondernemend en dynamische familiebedrijf dat reeds 50 jaar bestaat en waarvan de organisatie volop groeit. De werkregio is met name in Noord Holland en er wordt gewerkt met de nieuwste technologieŽn. Er wordt gewerkt in een prettige informele werksfeer. Het pand is gevestigd in Heerhugowaard en zelf ook voorzien van de modernste snufjes en een mooie werkplek. Bij jouw toekomstige werkgever wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers en kennisdeling om iedereen naar een hoger niveau te tillen. Als werknemers eenmaal hun draai hebben gevonden dan gaan ze ook niet snel weg.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau