Luba Uitzendbureau

Project engineer

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Bergschenhoek
4 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en bouwen van glastuinbouwprojecten over verschillende continenten. Vanuit het hoofdkantoor in Bleiswijk wordt er vooral op de Europese, Canadese en Amerikaanse markt gefocust. Er wordt geprobeerd om mooie en complete projecten neer te zetten volgens alle wensen en eisen van de klanten. De projecten variŽren in alle soorten omvang, teeltsoorten en locaties. Recentelijk is er een nieuwe productielocatie geopend en gaat er een nieuw, modern kantoor geopend worden. Dit nieuwe kantoor is ontworpen door en voor mensen met als hoofdlijn om iedereen een gezonde en prettige werkomgeving te verschaffen.

In deze functie ontwerp je logistieke systemen voor zowel handmatige en geautomatiseerde kweektafels. Je ontwerpt veel voorkomende tafels maar ook voor specifieke situaties voor de projecten in de verschillende delen van de wereld. Hiervoor teken je overzichtelijk voor de indeling van projecten en maak je technische tekeningen die horen bij de offertes en opdrachten. Je maakt paklijsten in orde en zorgt voor de details op de montage tekeningen in de uitvoerende fase. Daarnaast ondersteun je alle collega's op technisch gebied.

In het team werken collega?s met verschillende achtergronden. Jonge ingenieurs werken nauw samen met zeer ervaren specialisten, die elkaar versterken. Nu zoekt de werkgever een collega die hier ook zijn steentje aan bij kan dragen en biedt de mogelijkheid om zich intern te ontwikkelen en door te groeien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau