Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Meewerkend Voorman versterk je de afdeling Magazijn Fust.

De afdeling Fust is verdeeld in 3 ploegen. Elke ploeg bestaat uit twee Meewerkende Voormannen (Fustmedewerkers I), drie Operators Magazijn en acht medewerkers Magazijn. Als Meewerkend Voorman Magazijn rapporteer je aan de Teamleider Fust.

Hier staan alle pallets, dozen en kratten opgeslagen. Dagelijks zorg je ervoor dat alles op de afdeling vlekkeloos verloopt en check je hoe alle producten erbij staan. Je coŲrdineert en ondersteunt je collega?s op de afdeling. Daarnaast werk je veel samen met de Teamleider en is er ruimte voor jouw ideeŽn over eventuele verbeteringen.

Op de werkvloer vervoer je producten met de heftruck, zorg je ervoor dat de planning goed uitgevoerd wordt en corrigeer je eventuele verstoringen in het proces. Je werkt veel samen met de afdelingen Transport en Logistiek om ervoor te zorgen dat de samenwerking met deze afdelingen zo soepel mogelijk verloopt. Naast je bezigheden op de werkvloer richt je je ook op administratieve taken zoals orders plaatsen en voer je overleg over de tellingen van de voorraad.

Je werkt in een 6 wekelijks rooster, waarin je ook 3 weekenden werkt (zaterdag en zondag). Je werkt in een 4 ploegenrooster:
Dag dienst: 06.20 - 15.30
Dag lang: 05.00 - 15.30
Avond dienst: 15.30 - 23.16
Avond lang: 15.30 - 02.00

Je komt te werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat groente en fruit bewerkt. Ze combineren ambachtelijke kennis van groenten en fruit met innovatieve producten, concepten en processen. Ze doen dit al sinds 1960, van vader op zoon. Het is dus een echt familiebedrijf wat nu uitgegroeid is tot ongeveer 950 medewerkers.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau