Pets Place Boerenbond Retail B.V.

Trimmer/Trimster (13-24 uur) Locatie Horst

 • Vacature
 • Parttime baan
MBO
 • Limburg
Horst
20 oktober 2020

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Huisdieren zijn altijd welkom in onze dierenwinkels. In onze Pets Place Boerenbond winkels komen klanten binnen voor persoonlijk advies en in steeds meer winkels ook voor inentingen, knip- en wasbeurten en speciale workshops. Als Trimmer kom je te werken in één van onze eigen trimsalons en verzorg je de was- en knipbeurten van voornamelijk honden maar ook andere huisdieren. Een geweldige uitdaging in combinatie met het adviseren van onze klanten over de verzorging van hun dier. Trimmen doe je afwisselend met andere werkzaamheden in de winkel. Daar pak jij de commerciële kansen in een verkoopgesprek met beide handen aan. Het aanspreken van klanten ga jij dus niet uit de weg. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er verzorgd uitziet, en dat de winkelschappen goed gevuld zijn en dat de klant een geweldige winkelbeleving heeft en goed geadviseerd wordt

Kennis van dieren en onze producten is natuurlijk noodzakelijk. Je zal dan ook deelnemen aan onze interne IJsvogel Campusprogramma, waar we je uitdagen om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Ben je in het bezit van een trimdiploma en vind je het leuk om onze klanten te adviseren over de verzorging van hun dier? Dan is deze functie écht wat voor jou!Lees dan nu verder wat wij jou kunnen bieden en om meer van onze organisatie te weten te komen.

Wij bieden:

 • Het salaris is gebaseerd op de CAO Non-Food, module Tuincentra;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Natuurlijk gaan wij er vanuit dat jij als collega enthousiast wordt van onze producten en daarom voorzien wij jou van 15% personeelskorting;
 • Is je enkele reisafstand meer dan 10km dan krijg jij van ons een mooie reiskosten vergoeding;
 • Deelname aan ons IJsvogel Campus opleidingsprogramma;
 • Professionele begeleiding van een buddy, zodat jouw start een succes gaat worden.
Natuurlijk vragen wij ook een aantal dingen van jou:

 • In het bezit van een trimdiploma;
 • Je goed samenwerken en bent resultaat- en klantgericht en commercieel gedreven;
 • Je hebt affiniteit met de producten en bent bereid het assortiment beter te leren kennen;
 • Geen bezwaar tegen werken op wisselende werktijden en in de weekenden
 • Je bent minimaal 13 uur per week beschikbaar.
Sollicitatie procedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en zie jij jezelf al werken binnen onze organisatie? Solliciteren kan via de groene button 'solliciteren' rechtsboven. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de Bedrijfsleider op tel.: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Organisatie informatie:

Pets Place is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Pets Place is hiermee de winkel voor de echte dierenliefhebber. In onze dierenwinkels werken onze specialisten met passie om mens en dier dichter bij elkaar te brengen. We hebben alles wat nodig is om huis- en erfdieren te voorzien van de dagelijkse benodigdheden.

Boerenbond is een specialist op het gebied van de tuin, met een uitgekiend assortiment voor verzorging en onderhoud, maar ook voor gereedschap, werkkleding, tuininrichting, zwembad en BBQ kun je bij Boerenbond terecht. De Boerenbondwinkels vind je altijd in combinatie met een Pets Place, 2 formules onder 1 dak.

Hiernaast bieden wij in een aantal winkels ook het meest uiteenlopende service doordat er een Dogwash, Trimsalon en een dierenartsenpraktijk onder de naam Vets Place aanwezig is.

IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Het hoofdkantoor van IJsvogel is gevestigd in Ede. Waar tevens onze inkoop- en logistieke organisatie is gevestigd. Dagelijks verzorgen we o.a. het optimale assortiment en de bevoorrading van onze winkels. Naast de ruim 200 fysieke winkels, kun je bij ons ook online winkelen.

Met een grote inkoop- en logistieke organisatie, ruim 200 winkels en 1.200 medewerkers bouwen we dagelijks aan het succes van onze formules.

www.petsplace.nl www.boerenbond.nl www.ijsvogelretail.nl
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Pets Place Boerenbond Retail B.V.