Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Utrecht
15 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd in Utrecht? Zorg jij er altijd voor dat alles netjes is en blijft en heb jij ervaring in de logistiek/bouw? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij dit project ga jij er voor zorgen dat alle logistieke werkzaamheden geregeld worden op de bouwplaats, het vervoeren van al het elektrotechnisch materiaal wat bij de bouw van dit enorme pand gebruikt gaat worden, het netjes houden van de bouwplaats en zorgen voor de perfecte logistieke afhandeling. Zo vervoer je spullen, til je materialen en zorg je ervoor dat alles wat de vakmannen nodig hebben op de juiste plek staat. In een klein team word jij mede verantwoordelijk voor al deze taken, en meer!

Je kan direct beginnen voor de periode van minimaal een jaar waarin jij ervaring op kan doen in de bouw/logistiek en er staat straks een enorm pand in Utrecht waarvan jij kan zeggen dat je hier aan hebt mee gebouwd!

De logistieke afhandeling van dit project wordt volledig verzorgd door Rexel Nederland. Letterlijk betekent Rexel: ?de Koning van Elektrotechniek?. De naam is een samenvoeging van Rex, wat Latijn is voor Koning en ?el? wat de eerste letters van onze focus markt zijn, Elektrotechniek. Met trots dragen zij die titel en zijn dan ook wereldwijd de meest toonaangevende distributeur van Elektrotechnische materialen, die haar dienstenpakket volledig heeft afgestemd op deze groeiende markt.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau