Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor iemand met technisch inzicht en oog voor detail is dit een unieke kans. Leer de CNC frees bedienen en maak de mooiste kunststof creaties. Met de computer teken je het product op schaal en de machine doet de rest.

Je bent het aanspreekpunt voor klanten, samen met de andere binnendienstmedewerkers ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende orders en vragen. Je gaat deze aanvragen met offertes omzetten in bestellingen en deze bestellingen ga je zelf uitwerken tot eindproduct met de CNC frees. Uiteindelijk bel je de klant nog even op om te horen of ze blij zijn met het product.

De bediening van deze machine ga je helemaal vanaf het begin leren. Stapje voor stapje zul jij uiteindelijk in staat zijn alles zelfstandig te maken.

Onze opdrachtgever is al jaren een betrouwbare partner voor haar klanten als het gaat om de bewerking en levering van kunststofpanelen en producten.

Men kan bij dit bedrijf het kant en klare basisproduct kopen maar het kan ook helemaal op maat gezaagd, gefreesd, gegraveerd, gepolijst en bewerkt worden, precies zoals de klant dat wil.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau