Luba Uitzendbureau

Installatiemonteur Water

Details van de functie

Logo Over de functie

Als installatiemonteur ga je aan de slag aan diverse watertechnische installaties. Je vervult een allround functie. Zo werk je de ene dag bijvoorbeeld aan een installatie op een agrarisch bedrijf en de andere dag werk je aan de zuiveringstechniek van een mooie zwemvijver.

Het fijne aan werken als installatiemonteur bij deze opdrachtgever is dat er geen dag hetzelfde is! je werkt vaak samen met meerdere bedrijven, waardoor het in een week tijd voorkomt dat je als installatiemonteur aan diverse projecten werkt. Er zijn ook dagen dat er meerdere kleinere klussen gepland staan of dat er een storing opgelost moet worden. Hierdoor is en blijft jouw werk afwisselend en uitdagend.

Jij bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als onderaannemers en collega?s met betrekking tot de installaties. Je bent van het begin tot het eind verantwoordelijk voor de aanleg van de gewenste installatie. Je kunt hierdoor het resultaat echt zien van je eigen werk.

Het bedrijf waar je komt te werken is vanuit passie ontstaan in 2001, de eigenaren waren zelf al jaren actief in de watertechniek. Het is begonnen met beregeningsinstallaties voor tuinen en de landbouw. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en uitgebreid met o.a. de aanleg van vijvers, fonteinen en grondwaterzuivering. De kwaliteit, service en passie voor watertechniek bleef onveranderd hoog. Elke dag gaan zij dan ook met veel plezier aan de slag met de meest uit een lopende water technische installaties. Het bedrijf realiseert op dit moment de meest uiteenlopende water technische installaties zoals siervijvers, zwemvijvers, beregeningsinstallaties, sierfonteinen, pompput installaties, bronboringen, grondwaterzuiveringsinstallaties, ionenwisselaars en omgekeerde osmose installaties. Het is een echt familie bedrijf er werken op dit moment 10 medewerkers. Ze zijn door de groei op zoek naar leuke nieuwe collega's.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau