Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker rails

  • Vacature
  • Noord-Holland
Hilversum
10 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Met behulp van een lasmachine maak jij spoorstaven op de lengte die de klant gevraagd heeft, jij bouwt dus zélf mee aan het spoor!

Het instellen van de lasmachines is iets wat je niet op korte tijd leert. Daarom zul je in de beginperiode ook veel buiten aan het werk zijn en fysiek werk doen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit
  • ontvangen, controleren, opslaan en uitgeven van spoorstaven
  • voorraadniveaus controleren
  • bewerkte spoorstaven transporteren
  • laden en lossen van de spoorstaven, dit zowel op terrein als op locatie

Dit werk is fysiek zwaar en voornamelijk buiten. Na een tijdje leer je van een collega hoe je o.a. de lasmachines ingesteld moet worden en ben je allround inzetbaar. Je zal altijd fysiek werk blijven doen.

Het team waarin je terecht komt is een hecht team, dat veel voor elkaar over heeft. Tijdens je inwerkperiode zal je door een ervaren medewerker meegenomen worden die jou vertelt wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Je krijgt een teamleider die erg begaan is met zijn mensen. De sfeer in dit team is het best te beschrijven als "We doen het samen, en mét elkaar." Komt er om 16.00 uur nog een vertraagde vracht binnen, dan springen jullie allemaal bij om deze te lossen. Moet jij een keer een half uurtje eerder weg, dan is dat ook bespreekbaar.

De werktijden van van 07.30 uur tot 16.00 uur. In drukke perioden wordt er met een ochtend- en middagdienst gewerkt, dit gebeurt enkele weken per jaar. Daarnaast zal je af en toe 's nachts en in het weekend moeten werken om dat de werkzaamheden aan de spoorwegen op deze momenten gebeuren. Je gaat dan met een aantal collega's per auto naar de werkplaats waar je helpt met het klaarleggen van de materialen voor de aannemer. Deze uren krijg je uiteraard gecompenseerd.

Het bedrijf waar je aan de slag gaat zit in een nichemarkt. Het is een technisch bedrijf dat veel te maken heeft met de spoorwegen. De meesten van jouw nieuwe collega?s hebben affiniteit met de omgeving waarin ze werken, met als gevolg dat zij met plezier naar hun werk komen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau