Luba Uitzendbureau

Test assembleur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Noord Scharwoude
29 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als test assembleur ga jij testen uitvoeren op een geheel veilige wijze en volgens de voorschriften. Deze testen bestaan uit vacuüm-, functioneel- en druktesten. De voorbereiding die je hier in doet is het opstellen van klant specifieke ontwikkelde vacuüm geïsoleerde systemen en het aanpassen en aansluiten van de installaties. Je kunt tekeningen lezen en daarnaast ook schema's, productiedocumentatie en testprotocollen. Het is voor jou geen probleem als dit in het Engels is.

De producten die je hebt opgesteld ga je controleren op eventuele tekortkomingen en je beoordeelt en bespreekt de testgegevens. Daarnaast voer je kleine reparaties uit, mits dit nodig is. Het kan zijn dat je dit werk mag verrichten bij de wereldwijde klanten. Verder ligt jouw verantwoordelijkheid bij het monitoren en opbouwen van de testopstelling. Merk jij een lekkage op tijdens het testen, dan ga je deze verhelpen. Verder zorg je ervoor dat alles netjes in de testrapporten wordt verwerkt.

Om een goede invulling te geven aan deze functie wordt er van je verwacht dat je proactief en pragmatisch bent ingesteld. Daarnaast denk je in oplossingen en weet je prioriteiten te stellen.

Jouw toekomstige werkgever richt zich op het ontwerpen en produceren van oplossingen op het gebied van koudetechniek en vacuümtechnologie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en er werken circa 125 werknemers. De mensen die er werken zijn trots op de organisatie en werken goed samen, zijn behulzaam naar elkaar en daarnaast is er genoeg humor aanwezig. De klantenkring is zeer divers en internationaal. Samenwerken is van groot belang en met deze reden is elke afdeling in multidisciplinaire teams ingericht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau