Luba Uitzendbureau

Metaal Schilder

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Holland
Velsen
9 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag start om 7:00 uur maar vanaf 6:45 uur staat er koffie klaar om samen met je collega's even rustig wakker te worden. Om stipt 7:00 uur rijd je met collega's naar de locatie waar je aan het werk gaat. Je gaat nooit alleen op pad, altijd met collega's en er is ook altijd een voorman op locatie.

Het werk bestaat uit het schilderen van metalen installaties. Hier hoort ook het roest vrij maken, schoonmaken en het schuren van het metaal bij. Je hoeft geen ervaren schilder te zijn om hier aan het werk te gaan maar het schilderen van metaal is een vak apart en je moet bereid zijn om dit te leren.

Op het einde van de dag rond een uur of 16:00 rijd je weer met je collega's terug naar kantoor waar je weer je om kan kleden en naar huis toe kan gaan. De werkgever verschaft jou elke week een nieuwe overal.

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het schilderen en het spuiten van metalen constructies. Denk hierbij aan kranen, tankers of metalen constructies in industriŽle hallen. In de eigen loods worden constructies gespoten voordat deze in elkaar gezet worden en in de buitendienst worden bestaande constructies geschilderd.

Je hebt ongeveer 15 collega's verdeeld over de binnendienst en de buitendienst. En er zijn nog ongeveer 5 collega's op kantoor. De sfeer is informeel en op zijn tijd is er voldoende ruimte voor een lolletje met collega's. Echter staat hard werken en veiligheid voorop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau