Luba Uitzendbureau

Cleanroom medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
14 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als cleanroom medewerker werk je in een schone omgeving en hiervoor draag je dan ook speciale kleding. In deze omgeving is een aangename temperatuur van 19 graden. Tijdens de werkzaamheden in de cleanroom staan zelfstandigheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel.

Jouw toekomstige werkgever biedt puur kwaliteit naar hun klanten toe. De werkzaamheden bestaan uit het af en toe monteren en demonteren van de technische producten. Hiervoor is dan ook enig technisch inzicht van belang, maar als jij een IKEA kast in elkaar kan zetten is dat al genoeg. Daarnaast worden er controles uitgevoerd en moet je tekeningen kunnen lezen. Naast het monteren, komen werkzaamheden zoals het verpakken van onderdelen ook voor, maar dan uiterst clean waarbij het in twee verpakkingen gereed wordt gemaakt. Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het van belang dat de procedures worden opgevolgd.

Jouw toekomstige werkgever werkt in ploegendiensten, waarbij de werktijden zullen liggen tussen 06:30 tot 15:00 uur en 13:30 tot 22.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel in technische onderdelen voor verschillende branches. Denk aan de offshore, scheepvaart, automotive, proces- en chemische industrie. Er heerst een mentaliteit van aanpakken, kwaliteit leveren en samen echt een stap verder komen. Serieus werken staat voorop, hierbij wordt het lerend proces altijd gestimuleerd. Met dit bedrijf kan je de toekomst in!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau