Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker kozijnen

Details van de functie

Logo Over de functie

Stel je voor dat een oma nieuwe kozijnen of een dakkapel wil laten plaatsen, dan ga je samen met je maat(je) om 7.00 uur naar deze mevrouw toe en gaat netjes uitleggen wat de dag gaat brengen. Uiteraard ga je heel voorzichtig om met de mooie spullen en je zorgt dat het tapijt ook weer netjes achtergelaten wordt als de klus is geklaard. Is de klus klaar, dan ga je samen met je maat weer naar huis, bespreken onderweg hoe de dag gegaan is en gaan jullie voorbereiden wat de volgende dag gaat brengen. Maar wat ga je eigenlijk doen de hele dag? Denk daarbij aan:
  • het verwijderen van oude kozijnen
  • het aanbrengen van stelkozijnen
  • het stellen en het aftimmeren van kozijnen

En dat doe je met de uiterste zorg, want iedere kozijn, dakkapel of schuifpui is met veel liefde gemaakt door je collega's in Opmeer. En samen zorg je er dus voor dat je klant zeer tevreden is.

Je toekomstige werkgever is een toonaangevende speler in de markt. Wereldberoemd in Nood Holland en landelijke bekendheid in Zuid Holland zoals ze zelf zeggen. Kenmerkend is dat heel veel collega's er al jarenlang werken en ze zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega's die zich jarenlang willen binden. Als je gewend bent om heel veel meters te maken en grote hoeveelheden per dag af te ronden dat zal dit niet je baan zijn. Wil je kwalitatief maatwerk afleveren dan is dit zeker de baan voor je. Je bent bereid om de eerste paar dagen naar Opmeer te gaan voor de opleiding die daar gegeven zal worden. Je krijgt in de fabriek alle in en outs van de producten waar je mee gaat werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau