Luba Uitzendbureau

Demand planner

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiŽnte keten van goederen en diensten van de leverancier tot aan de klant. Deze keten bestaat uit alle inkomende en uitgaande stromen, voorraadbeheer, forecast en informatiesystemen. Het bedrijf produceert vierhonderd verschillende producten in de levensmiddelenbranche. Je communiceert informatie voor de gehele supply chain en realiseert het afgesproken resultaat. Je staat daarbij nauw in contact met de afdelingen sales en productie. Je neemt deel aan de cyclus van de Sales & Operations Planning (S&OP) om per product een zo accuraat mogelijk Master Production Schedule (MPS) en demand plan te realiseren.

Om dit te bereiken neem jij de leiding over het opbouwen en uitvoeren van het MPS en demand plan en volg je de afzetontwikkelingen versus de forecast. Daarbij zet je software en tools in om een demand planning te maken. Bovendien bewaak je de voorraad zodat de leveringen volgens de afgesproken termijn kunnen plaatsvinden. Om processen effectiever in te richten onderzoek jij hoe de forecast-opbouw, voorraadbeheer en supply chain planning verbeterd kunnen worden. Daarnaast analyseer je de actuele verkopen, promoties, trendontwikkelingen en productintroducties en werk je scenario?s uit voor supply chain en operations.

Je toekomstige werkgever opereert in de levensmiddelenbranche. De organisatie kenmerkt zich door een lange termijn visie met oog voor kwaliteit. Je werkt in deze functie samen met de S&OP planner en de productieplanner. Je rapporteert aan de supply chain manager.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau