Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
21 september 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Leuk dat je geïnteresseerd bent! Graag vertellen we meer over jouw toekomstige baan. Als elektromonteur ga jij je bezig houden met diverse storingen en het onderhoud van de verschillende installaties. Uiteraard is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de machines eigenlijk helemaal niet stil staan. Je snapt, dit kost geld! Je bent daarom druk bezig om dit preventief te voorkomen. Samen met jouw collega?s van de technische dienst ga je voor kwaliteit en kwantiteit.

Deze functie is vrij zelfstandig. Je gaat zelfstandig reparatiewerkzaamheden uitvoeren en storingen verhelpen aan de productiemachines. Als een echte specialist lokaliseer en analyseer je verschillende storingen. Als deze opgelost zijn zorg je voor vervolgacties, zodat de storingen niet meer voorkomen.

Gelukkig ben je een aanpakker en zorg je ervoor dat je nooit met lege handen staat. Er is namelijk altijd wel wat te doen!

Jouw toekomstige werkgever is een producent van kwalitatief hoogwaardige flexibele verpakkingen van polyethyleen en polypropyleen. Zij levert haar producten aan zowel de food als de non-food industrie. Het bedrijf heeft twee vestigingen, één in Wieringerwerf en één in Harlingen. De in Wieringerwerf geëxtrudeerde folies en verpakkingen worden bedrukt en verwerkt in Harlingen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau