Perry

BBL / Verkoper

 • Vast contract
MBO
 • Overijssel
Zwolle
9 juli 2022

Details van de functie

Logo Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld. Dat is precies wat ook bij ons op de werkvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoper in Zwolle te worden? Ben je in het bezit van een diploma of volg je de opleiding Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4)? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Zwolle? Geen probleem, alle Perry vacatures zijn hier te vinden.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Become your better self at Perry
FunctiebeschrijvingWij breiden onze crew in Zwolle uit met nieuwe parttime (32 uur) verkooptalenten. We zijn op zoek naar talenten die bruisen van energie en een grote passie hebben voor sport, lifestyle of adventure. Ben jij deze verkoper? Dan nodigen wij jou graag uit in de wereld van Perry. Volg jij een BBL opleiding in Detailhandel of Sport&Bewegen (niveau 3 of 4)? Dan helpen wij jou graag met het succesvol afronden van je opleiding! In Zwolle kom je samen te werken met enthousiaste verkopers en experts die net als jij niet kunnen wachten om hun kennis en skills te gebruiken. ?s Ochtends worden de targets en de acties van de dag besproken door de Store Manager. Daarna sta je te popelen om iedere klant met een lach te verwelkomen. 'De klant staat centraal' is voor jou niet zomaar een uitspraak. Je handelt er naar. Je laat alles uit je handen vallen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Zowel op de winkelvloer als achter de kassa.
Functie-eisenWe verwachten van jou dat je:

 • Flexibel inzetbaar bent (weekenden en koopavonden)

 • Een teamspeler bent

 • De klant altijd centraal stelt in denken en doen

 • Een opleiding richting verkoop/detailhandel/sport volgt of hebt gevolgd

 • Retail ervaring is een grote pre


ArbeidsvoorwaardenPerry ziet jouw talenten en wilt je helpen om deze te ontwikkelen en te trainen. Op onze Sports Academy krijg je fysieke trainingen en e-learnings. Hier leer je alles over onder andere Adidas Football en Workouts. Daarbij worden er clinic's gegeven over Tennis, Hockey en dagen we je telkens weer opnieuw uit. Zo blijf je groeien op verkoopvlak, persoonlijk gebied, en bovenal in de wereld van Sport&Adventure. De Perry wereld. Wat bieden wij jou nog meer:

 • Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden

 • Dynamische werkomgeving en een leuk team

 • Werken met merken als Nike, adidas, The North Face etc..

 • 20% personeelskorting op alle artikelen bij Perry en Aktiesport

 • Trainingen

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry