GGNet

Manager zorg

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Gelderland
Warnsveld
10 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Ben jij die enthousiaste en bevlogen manager die wij zoeken en die ons helpt onze ambitieuze plannen te verwezenlijken? Dan is GGNet voor de divisie Behandeling & Verblijf, – onderdeel ‘Intensieve Voortgezette Behandeling (IVB) Warnsveld’ op zoek naar jou!

Dit ga je doen
IVB Warnsveld bestaat uit meerdere klinische voorzieningen; kliniek de Meent (ca. 100 bedden), en 7 bungalows, kleinschalige voorzieningen waar ca. 5 patiënten per bungalow opgenomen zijn.
Vanwege de huidige, in de afgelopen jaren gegroeide, omvang van dit onderdeel en vanwege onze ambities voor de toekomst, ben jij zeer welkom als tweede manager. Als manager bij ons ben je medebesluitvormer en –ontwikkelaar, sparringpartner en integraal verantwoordelijke op (met name interne) deelgebieden. Je werkt nauw samen met de andere manager en overlegt met senior-verpleegkundigen, psychiaters, het multidisciplinair behandelteam en het secretariaat. Daarnaast is er intensief contact met interne GGNet-regievoerders zoals Klantlogistiek, Vastgoed en Facilitaire dienstverlening, HR, Business control en ICT. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt voor medewerkers van diverse teams van IVB Warnsveld en geeft op coachende wijze leiding aan medewerkers en teams.

Je kunt drie uitdagingen verwachten.
 • Samen met de projectleider DITSMI en de beleidspsychiater van IVB, het zorgprogramma DITSMI verder te implementeren en te borgen. Daarna volgt de uitrol naar andere onderdelen binnen en buiten GGNet. Tevens willen we starten met een expertisecentrum DITSMI, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.
 • Het ontwikkelen en realiseren van IVB Warnsveld tot één geheel, uiteraard samen met collega manager IVB Warnsveld. Er is meer samenhang nodig tussen de verschillende teams, zowel inhoudelijk als qua samenwerking. De eerste stappen hiervoor zijn in 2018 gezet. Jij helpt met het vervolg in 2020. Je takenpakket bestaat onder andere uit: het beter positioneren van senior-verpleegkundigen, het toewerken naar meer zelforganiserende teams, het up-to-date houden van protocollen, het vastleggen van processen en het doen van een prospectieve risico analyse. Samen met je collega manager draag je integrale verantwoordelijkheid voor het geheel, waarbij je samen met je collega manager zorg draagt voor een heldere portefeuille verdeling.
 • Het verhogen van de autonomie en regie binnen de verschillende teams.

Hier ga je werken
IVB Warnsveld is een organisatie onderdeel voor klinische langdurige zorg, waar intensieve voortgezette behandeling wordt geboden aan de zogenoemde EPA-groep. De afdeling biedt plaats aan ca. 135 volwassenen (18 jaar en ouder) met langdurige, hoog complexe psychiatrische of psychosociale problemen van zodanige aard dat zij intensieve behandeling en begeleiding nodig hebben. Onderdelen van IVB Warnsveld zijn kliniek De Meent en 7 bungalows. Diagnostiek, het richtlijnconform behandelen en doelgericht toewerken naar herstel zijn hierbij de leidende principes. In het zorgprogramma DITSMI wordt dit integraal neergezet. Het zorgmodel (oftewel werkwijze) dat De Meent in 2013 geïntroduceerd heeft, wordt gezien als een uniek en innovatief zorgmodel binnen een klinische setting. Verpleegkundige teams werken niet groepsgericht, maar worden ‘outreachend’ ingezet, wat positief bijdraagt aan herstel. Dit model wordt landelijk gezien als vooruitstrevend, en wordt gelabeld als ‘Klinisch FACT’. Kortom, ontwikkelgericht en ambitieus zijn kenmerken die op afdelingen van toepassing zijn.

Dit ben jij
 • Je hebt een zorg gebonden beroepsopleiding op minimaal Hbo-niveau aangevuld met een post-HBO
bedrijfskundige of managementopleiding.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, liefst met het begeleiden van operationele processen binnen zelfsturende teams.
 • Je bent een leider en weet je medewerkers te inspireren en te motiveren.
 • Je hebt oog voor beleidsontwikkeling, financieel economische zaken en bedrijfsvoering.
 • Je hebt kennis van en inzicht in het werkveld van de GGZ.
 • Je bent inspirerend, praktisch en bevlogen.
 • Je houdt jezelf graag op de hoogte van recente inzichten over kwaliteit en –toetsing in de zorg.
 • Je beschikt over de nodige vak- en mensenkennis, humor, toont lef en vastberadenheid en maakt op alle niveaus makkelijk contact.

Dit bieden we je
Je kunt rekenen op een goed salaris met inschaling van CAO GGZ, FGW 65 (max. 5280,-). Het salaris is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. We bieden je een jaarcontract (32-36 uur), waarbij het streven is om een langdurige verbintenis met je aan te gaan in een betrokken en enthousiast team waarbij samenwerking voorop staat. Werken bij GGNet betekent een uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie die ruimte biedt en stimulerend is met betrekking tot vernieuwing en professionele ontwikkeling. De standplaats is Warnsveld.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Manon Huisman, manager IVB Warnsveld, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T.a.v. Recruitment
E-mailadres: