GGNet

Psychiatrisch verpleegkundige 3 VGGNet

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
HBO
 • Gelderland
Warnsveld
10 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Dit ga je doen
Jij bent een HBO-Verpleegkundige die waarde hecht aan de inbreng van een eigen verpleegkundige beroepsexpertise in het totale behandelaanbod van onze patiŽnten. Die zich in wil zetten om voor onze patiŽntengroep aangepaste gespecialiseerde ambulante verpleegkundige zorg te bieden. Een stevige persoonlijkheid die samen met de patiŽnt door moeilijk gedrag heen durft te kijken en die houdt van samenwerken/netwerkdenken.

Hier ga je werken
GGNet is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in midden- en oost-Gelderland. We hebben een groot en divers behandelaanbod waarmee we onze verschillende doelgroepen bedienen, op meerdere locaties in de regio.

Je gaat aan de slag bij VGGNet, het derdelijns expertisecentrum van GGNet voor volwassenen met ernstige psychiatrische problemen en een licht verstandelijke beperking. We bieden verschillende vormen van behandeling: vanuit een poli, deeltijdbehandeling en kliniek. De verschillende vormen van behandeling zijn sterk verbonden met elkaar, met de keten binnen GGNet en met de externe zorgketen. VGGNet is gehuisvest op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld.
Bekijk de website van VGGNet voor meer informatie.

Onze patiŽnten hebben vaak al meerdere psychiatrische behandelingen achter de rug, zonder voldoende resultaat. Omdat wij tijdens de behandeling nadrukkelijk rekening houden met de verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de patiŽnt, durven wij af te wijken van de gebaande paden. Met creativiteit en in nauwe samenwerking samen met de omgeving geven wij onze behandelingen vorm. Door de ontwapenende uitspraken van onze doelgroep en het brede scala aan psychiatrische problematiek, leer jij ook nog eens veel over jezelf.

Dit ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding tot verpleegkundige, met bijbehorende BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep!
 • Je hebt interesse in de laatste EBP-ontwikkelingen en pas je deze toe binnen je werk.
 • Je werkt graag binnen een multidisciplinair team.
 • Je hebt een toegankelijke houding.
 • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen.
 • Creatief is en het een uitdaging vindt te zoeken naar niet gangbare oplossingen voor niet gangbare problematiek;
 • Die samen met ons de lat hoog durft te leggen als het gaat over de kwaliteit van zorg.

Dit bieden we je
Een interessante baan bij het poli-team van VGGNet. Je onderhoud contact met de patiŽnt, diens naasten en eventuele andere betrokken hulpverleners. Wij zoeken een verpleegkundige die met name in de regio Apeldoorn outreachend wil werken.

Je kunt rekenen op een goed salaris FWG 50 (max Ä 3.571). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. We bieden je een vast dienstverband, maar boven alles bieden we je een baan in een multidisciplinair team waar met passie vorm gegeven wordt aan de zorg voor een ontwapenende doelgroep. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met VGGNet manager Ester van Beek, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
Ester van Beek
E-mailadres: