Calduran Kalkzandsteen B.V.

Allround Elektrotechnisch Monteur

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Gelderland
Harderwijk
10 juli 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Allround Elektrotechnisch Monteur
Harderwijk

Heb je ervaring als allround elektrotechnisch monteur, los je ook mechanische problemen op en werk je graag binnen een ruige omgeving waar het werk echt gebeurt? Los je snel storingen op en ben je een echte teamspeler? Dan is Calduran op zoek naar jou!

Waar gaat het om:
Binnen Calduran hebben we verschillende productielocaties, waaronder onze productielocatie Kalkzandsteen in Harderwijk. Onze klanten rekenen erop dat wij efficiŽnt en tijdig onze producten afleveren. Hiervoor is het uiterst belangrijk dat ons machinepark 24/7 optimaal functioneert. De zeer belangrijke taak aan onze monteurs om storingen zo snel mogelijk te vinden en op te lossen en natuurlijk te voorkomen. Om deze reden zoeken we een technische topper, die naast kennis en vaardigheden van fabrieksautomatisering en elektra ook aanverwante technieken zoals werktuigbouw beheerst. Door de afwisseling en hectiek in deze functie ligt er in ieder geval een flinke uitdaging op je te wachten!

Werkzaamheden:

 • Het geven van technische assistentie aan de medewerkers van de productieploeg;
 • Het voorkomen en oplossen van storingen op elektrisch-, proces technisch en mechanisch gebied;
 • Verrichten van onderhouds--, reparatie-, en nieuwbouwwerkzaamheden aan fabrieksautomatisering, machines, installaties, gebouwen en terreinen;
 • Uitvoeren van installatietechnische werkzaamheden: water, lucht en verwarmingsinstallaties;
 • Doen van voorstellen ter verbetering van het productieproces, verbetering van de veiligheids- en onderhoudsaspecten en verbetering van het bedieningsgemak;
 • Zorgen voor een nette werkomgeving en verantwoordelijkheid nemen voor de aan jou toevertrouwde materialen. Hierbij neem je de veiligheidseisen en richtlijnen strikt in acht.

Wat breng je mee:

Passie, enthousiasme en interesse!! Wij geloven dat deze eigenschappen cruciaal zijn om een goede invulling te geven aan je werkzaamheden. Het is dan ook belangrijk dat jij deze weet te motiveren in een persoonlijk gesprek. Aansluitend vragen wij het volgende:

 • Je hebt een afgeronde MBO Elektrotechnische opleiding (niveau 4) of gelijkwaardig (waar elektro en fabrieksautomatisering belangrijk zijn);
 • Je hebt een aantal jaren ervaring als allround storingsmonteur binnen een soortgelijke omgeving;
 • Je beschikt over kennis van automatisering in een fabrieksomgeving, procestechniek, besturingstechniek en automatische productiesystemen (o.a. PLC S5, S7 en PCS7);
 • Je beschikt over NEN3140: aanwijzing als vakbekwaam persoon;
 • Je hebt een hoogwerker- en heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent stressbestendig en hebt geen hoogtevrees;
 • Je bent bereid om consignatiediensten te draaien en af en toe in de weekenden te werken.

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een open no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, waarin we jou graag ondersteunen door middel van bijvoorbeeld cursussen en opleidingen.
 • Samenwerken is de kracht van onze organisatie en daarin nemen wij jou graag op.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Calduran of binnen CRH-bedrijven.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren:
Wij zijn Calduran. Spreekt deze vacature je aan en wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar: E-mail [stuur een e-mail]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita Schultink van Calduran Kalkzandsteen B.V. Zij is bereikbaar per e-mail: [stuur een e-mail].

Calduran
Met vestigingen verspreid over de locaties Harderwijk en Hoogersmilde leveren wij constructieve en integrale oplossingen voor een duurzame bouw. Vakmanschap, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen; dat is ook waar het Calduran om draait. We willen de slimste oplossingen voor onze klanten en nemen werk uit handen. Daarvoor innoveren en ontwikkelen wij ons bedrijf voortdurend. Dit doen wij met bijna 250 medewerkers en zij zijn dan ook de ícorner stonesí voor de successen van Calduran en onze klanten.

We hechten daarom ook veel waarde aan de mening en de betrokkenheid van onze medewerkers. Onder het motto van: aan de basis van beter bouwen, werken we samen op allerlei terreinen en dit levert verrassende innovaties en praktische verbetervoorstellen op.
We zijn toekomstgericht en geloven in een leven lang leren. Van elkaar en door als organisatie ruimte, faciliteiten en begeleiding te bieden. Calduran wil blijven verbeteren voor onze klanten en onze medewerkers. Themaís als veiligheid, efficiŽntie, leren en innovatie zijn dan ook onderwerpen waar veel aandacht aan besteed wordt binnen het bedrijf.

Wij zijn Calduran Kalkzandsteen. Wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact. Calduran biedt je naast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, de mogelijkheid door te groeien binnen de groep of (inter)nationaal binnen de CRH-organisatie, maar misschien wel het belangrijkste: Enthousiaste en behulpzame collegaís binnen een open no-nonsense werkomgeving.

Calduran is onderdeel van CRH.
Internationaal leverancier van bouwmaterialen. 87.000 medewerkers op ongeveer 3.800 locaties wereldwijd.

Voor al onze vacatures kijk je op onze website: www.calduran.nl
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Anita Schultink
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Calduran Kalkzandsteen B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.