Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker / heftruckchauffeur

Details van de functie

Logo Over de functie

Door een enorme groei kan jij meteen aan de slag als magazijnmedewerker. Je zal werkzaam zijn in het magazijn in Schelluinen, waar jij met een leuk team de taak krijgt om de producten klaar te maken voor vertrek naar de klant.

De kabels ga je zelf op lengte knippen en labelen. Vervolgens ga je aan de slag met het sorteerproces, want de kabels moeten natuurlijk ook verzonden worden. Alles zal gesorteerd worden op een pallet, in een doos of op een haspel. Deze worden daarna klaargemaakt voor de dagelijkse verzending. Ben je in het bezit van een heftruck certificaat? Mooi meegenomen! Dan kan je in alle stellingen je eigen spullen verzamelen en gereed maken!

Het bedrijf waar je komt te werken is een echte marktleider op het gebied van de verkoop van maritieme, offshore en industriŽle elektriciteitskabels. Door flink wat jaren ervaring kunnen ze supersnel alle informatie en producten aan klanten aanbieden. Door een flinke hoeveelheid voorraad staan zo ook bekend om de snelle levering die ze bieden.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau