Luba Uitzendbureau

Ervaren loodgieter

  • Vacature
  • Vast contract
Nieuwerbrug aan den Rijn
14 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan slag als ervaren loodgieter bij je toekomstige werkgever waar een sterk familiegevoel heerst. Binnen dit bedrijf zet jij jouw vakmanschap in op veel verschillende klussen.

Dit bedrijf heeft namelijk een grote diversiteit aan klanten. Denk aan utiliteitsbouw, seriematige woningprojecten, scholen en renovatieprojecten.

In deze functie houd jij je vooral bezig met alle loodgieterswerkzaamheden rondom warmtepompen en cv's. Het bedrijfsmotto is "specialist voor bijna alles" en daarom werk jij nou samen met de installatiemonteurs. Je hebt je eigen projecten en bent hier ook verantwoordelijk voor. Jij bent van alle markten thuis en zorgt dat alles weer werkt en netjes achter gelaten wordt.

Dankzij jouw jaren ervaring kunnen jullie bijna alles samen oplossen!

De werktijden van deze functie zijn van maandag t/m vrijdag met werktijden van 07.00 - 15.40. De meeste collega's komen tussen 06.00 en 06.15 binnen om spullen te laden en vertrekken naar de klussen van de dag.

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf in de omgeving van Bodegraven welk gespecialiseerd is in het plaatsen van de nieuwste technieken en producten op het gebied van installatie techniek. Het bedrijf levert een totaalpakket waarbij loodgieterswerkzaamheden ook tot de dagelijkse gang van zaken horen. Het gevoel onderling met je collega's is familiair en hulp wordt op ieder moment geboden wanneer je dit nodig heb.

Dit bedrijf heeft ongeveer 35 werknemers in binnen- en buitendienst. Het totaalconcept wordt vanuit door de calculatoren berekend via de tekenkamer op papier gezet en door de buitendienst gemonteerd. Je kan hier opleidingen volgen en doorgroeien indien jij die ambitie heb. Heb jij dit niet? Dan kan je tweede monteur blijven en met veel plezier je werkzaamheden uitvoeren. Je toekomstige werkgever voelt als een warm bad. De meeste van je collega's werken er vanaf jongs af aan en blijven zeker zo'n 10 jaar of meer bij dit bedrijf werken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau