Luba Uitzendbureau

Tekenaar/werkvoorbereider installatietechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als tekenaar ? werkvoorbereider installatietechniek maak jij vakkundig de tekeningen van installaties voor bouwprojecten gereed. Denk hierbij aan tekeningen van verwarmingssystemen, luchtbehandelingssystemen, koel- en airconditioninginstallaties en warmtepompen. Naast het tekenen zal je ook taken oppakken als werkvoorbereider. Je maakt (eenvoudige) berekeningen zoals leidingsberekeningen, signaleert en rapporteert meer- en minderwerken en stelt materiaallijsten op. Het is daarom een pré als je al ervaring hebt, maar ook starters kunnen hier aan de slag. Door het team word je goed begeleid en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Het team waar je in terecht komt bestaat uit tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders. Je staat dichtbij de werkvloer, want monteurs komen regelmatig overleggen over de tekeningen. Het is van belang dat je communicatief sterk bent en collega?s en opdrachtgevers kan informeren over de nieuwste innovaties in de techniek.

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf in de omgeving van Bodegraven welk gespecialiseerd is in het plaatsen van de nieuwste technieken en producten op het gebied van installatie techniek. Het bedrijf levert een totaalpakket waarbij loodgieterswerkzaamheden ook tot de dagelijkse gang van zaken horen. Het bedrijf heeft een diverse klantenkring. Denk aan utiliteitsbouw, seriematige woningprojecten, scholen en renovatieprojecten. Het gevoel onderling met je collega's is familiair en hulp wordt op ieder moment geboden wanneer je dit nodig heb.

Dit bedrijf heeft ongeveer 35 werknemers in binnen- en buitendienst. Het totaalconcept wordt vanuit door de calculatoren berekend via de tekenkamer op papier gezet en door de buitendienst gemonteerd. Je kan hier opleidingen volgen en doorgroeien indien jij die ambitie heb. Heb jij dit niet? Dan kan je tweede monteur blijven en met veel plezier je werkzaamheden uitvoeren. Je toekomstige werkgever voelt als een warm bad. De meeste van je collega's werken er vanaf jongs af aan en blijven zeker zo'n 10 jaar of meer bij dit bedrijf werken. Elke vrijdag sluiten ze de week gezamenlijk af met een borrel.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau