Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundig specialist Geriatrie

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn, Zutphen
14 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundig specialist Geriatrie

Verpleegkundigen
Wil jij met jouw passie en ambitie bijdragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Ben jij de expert in het verpleegkundig domein die wij zoeken voor ons team? Wellicht ben jij dan de Verpleegkundig Specialist die de afdeling Klinische Geriatrie van Gelre Ziekenhuizen zoekt. Betrokkenheid, leiderschap, ontwikkelingsgerichtheid en flexibiliteit. Dat zijn de kwaliteiten die wij zoeken in onze nieuwe collega voor het poliklinische en consultatieve verpleegkundig team Geriatrie.

Afdeling
De zorgeenheid Klinische Geriatrie is in Gelre ziekenhuizen al jaren sterk in ontwikkeling. Naast de groeiende polikliniek Geriatrie is er ook in de klinische consulten/medebehandelingen en aantal opnames geriatrie een sterke groei te zien. De verwachting is dat de groei de komende jaren zal doorzetten nu het belang van specifieke zorg voor deze groeiende doelgroep steeds duidelijker wordt.

De zorgeenheid Klinische Geriatrie levert zorg in Apeldoorn en Zutphen. Het team bestaat uit negen klinisch geriaters, vijf arts assistenten (ANIOS), een verpleegkundig specialist en zes consultatief verpleegkundigen. Het team werkt nauw samen met medisch secretaresses en doktersassistenten. Collegialiteit en een goede sfeer vinden wij belangrijk.

Werkzaamheden
De verpleegkundig specialist en consultatief verpleegkundigen werken nauw samen met de klinisch geriaters, op de polikliniek en binnen consulten/medebehandelingen team.
Je werkt toe naar een functie waarin je hoog complexe poliklinische en consultatieve zorg biedt aan patiŽnten met geriatrische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor het (helpen) definiŽren van verpleegkundige interventies in de directe zorgverlening, je neemt deel aan multidisciplinaire overlegstructuren en zorgt voor scholing binnen en buiten het ziekenhuis op het gebied van kwetsbare ouderen. Daarnaast heb je een aandeel in het bevorderen van de kwaliteit en deskundigheid van ziekenhuis brede geriatrische zorg.

Functie eisen
 • in het bezit van een Masteropleiding in Advanced Nursing Practice (MANP);
 • je staat ingeschreven in het BIG register;
 • je beschikt over relevante werkervaring.

Je hebt bewezen affiniteit met kwetsbare ouderen. Je bent stressbestendig, je kunt prioriteiten stellen, gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en je kunt goed omgaan met tijdsdruk. Je bent een zelfstandig werkende collega die goed kan samenwerken met andere disciplines. Je vindt het leuk om de kwaliteit van de verpleegkundige zorg te bevorderen, ook binnen je eigen verpleegkundig team.

Ons aanbod
 • We bieden een contract voor 28 uur per week. Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling. Zoals gebruikelijk
 • wordt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 1 jaar gehanteerd.
 • Werken aan je eigen ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. In ons ziekenhuis zijn ruime mogelijkheden om aan verschillende projecten te werken of deel te nemen aan werkgroepen.
 • Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal
 • aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
 • Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
 • We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.
 • Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn
 • centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Hiervoor kun je bellen met Elisabeth van Hettema, afdelingshoofd polikliniek, telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Heb je interesse en herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer dan snel! Wij nodigen je graag uit voor een oriŽnterend gesprek om wederzijdse verwachtingen met elkaar te bespreken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!