Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundige Cardiologie/ Anesthesie

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn, Zutphen
14 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Verpleegkundige Cardiologie/ Anesthesie

Verpleegkundigen
Ben jij verpleegkundige en houd je van een uitdaging dan zoeken wij jou! Heb je hart voor de cardiologie en voor patiŽnten met chronische pijn? Ben je optimistisch, enthousiast, gedreven en een kei in klinisch redeneren? Aarzel dan niet en neem contact op, wij zoeken een nieuwe verpleegkundige voor in ons team.

Afdeling
We hebben een gedreven team dat open staat voor nieuwe ontwikkelingen en kansen. In ons team is openheid en een goede sfeer belangrijk; we staan voor een cultuur waar ruimte is om (van elkaar) te leren en jezelf als verpleegkundige maximaal te kunnen ontwikkelen. De afdeling bestaat uit 33 bedden, waarbij voor 8 bedden telemetriebewaking mogelijk is. We hebben gemiddeld 2 bedden beschikbaar voor de patiŽnten met chronisch pijn.

Werkzaamheden
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg aan een groep patiŽnten. je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG en participeert in projecten die de kwaliteit en deskundigheid bevorderen. Tevens geef je werkbegeleiding aan verpleegkundigen in opleiding en stagiaires.

Functie eisen
Ben jij een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4/ niveau 5). Ben je energiek en gemotiveerd om ons team te versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ons aanbod
Wij bieden een contract voor gemiddeld 24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van ťťn jaar. Een aanstelling voor onbepaalde tijd is wat wij voor ogen hebben en van belang achten voor de verdere ontwikkeling van onze afdeling.
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe. De locatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1 en de A50.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Esther Brown, teamleider, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. De procedure sluit bij voldoende reacties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!