Gelre ziekenhuizen

Verpleegkundige Interne / Geriatrie

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Apeldoorn, Zutphen
14 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Afdeling
Afdeling B7 is een verpleegafdeling waar 32 patiŽnten verblijven voor de vakspecialismen Geriatrie en Interne Geneeskunde. 18 geriatrische bedden en 14 interne geneeskunde bedden.

Ons team
B7 is een jong en dynamisch team. B7 staat aan het begin van een mooi ontwikkeltraject. Tijdens dit traject staan kwaliteit, veiligheid en samenwerking centraal. Samen bouwen aan een mooie stabiele toekomst. Hierbij zijn wij op zoek naar collegaís die van een uitdaging houden, bereid zijn zich in te zetten voor het team en bij voorkeur al enige kennis meenemen op het gebied van interne geneeskunde en geriatrie.

Werkzaamheden
Wat ga je doen
Je gaat aan de slag op een dynamische verpleegafdeling waar voornamelijk kwetsbare ouderen verblijven. Binnen de complexe zorg is het stellen van prioriteiten essentieel.
Geen dag is hetzelfde op B7. Samen met ons multidisciplinaire team draag je zorg voor onze patiŽnten, waarbij kwaliteit van leven voorop staat. Je bent samen met je collegaís verantwoordelijk voor de dagelijkse patiŽntenzorg. Je loopt visites met de artsen, en je werkt samen met andere disciplines zoals fysiotherapie, logopedie en diŽtetiek. Door middel van klinisch redeneren draag je bij aan het juiste behandelplan.

Functie eisen
  • bij voorkeur diploma verpleegkundige niveau 5 een geldige BIG registratie affiniteit met het vakgebied Interne Geneeskunde en Geriatrie
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en hebt een coachende houding. Feedback geven en ontvangen maken deel uit van jouw dagelijkse routines. Je bent enthousiast, proactief en ontwikkelingsgericht. Je bent collegiaal, flexibel en in staat om efficiŽnt samen te werken. Wij zoeken iemand die bereid is het team op een hoger niveau te tillen, waarbij doorzettingsvermogen, discipline en daadkracht vereist zijn.

Dit bieden wij
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 24- 36 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
In de toekomst is het mogelijk je te specialiseren op het gebied van Interne Geneeskunde (zoals nefrologie, endocrinologie) of geriatrisch verpleegkundige.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijke meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.

Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt
We vinden het belangrijk dat je qua werk/privť goed in balans bent. Daarom houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen die je hebt ten aanzien van je werktijden.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten, bel dan met Renske Willemsen, afdelingshoofd B7, via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .

Interesse?
Ben je geÔnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties sluiten wij de vacature.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gelre ziekenhuizen
Contactpersoon:
mevrouw Koopman
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!