Hanos Nederland

Accountmanager Aziatische Markt

Details van de functie

Logo Excelleer jij in onderhandelingen en heb je een goed netwerk in de Aziatische horeca markt? Wij zijn voor ons hoofdkantoor in Apeldoorn op zoek naar een Accountmanager die affiniteit heeft met de horeca! Ben jij zo iemand? Wie weet ben jij dan onze nieuwe collega bij HANOS!

Wat ga je doen?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar onze nieuwe gedreven Senior Accountmanager, met passie voor de Aziatische horeca markt! Jij bent dagelijks in contact met horecaondernemers in jouw rayon. Je bent het eerste aanspreekpunt voor deze specifieke doelgroep en het visitekaartje van HANOS.

Als Senior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken omzet en margetargets binnen Aziatische horeca markt. Deze realiseer je door bestaande klanten te binden en de omzet van de huidige klanten te verhogen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het zoeken naar en binden van nieuwe klanten. Je onderhandelt over condities en sluit de uiteindelijke overeenkomst af. Als Senior Accountmanager los je eventuele problemen zelfstandig op, met als doel de samenwerking optimaal te laten verlopen en te continueren.Ben jij diegene die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren accountmanager die onze passie voor de Aziatische horeca deelt. Je kunt je enthousiasme goed overbrengen op onze klanten en beschikt over een winnaarsmentaliteit en incasseringsvermogen. Je bent representatief en beschikt over excellente onderhandelingsvaardigheden.

Verder:
 • Heb je minimaal 3 -5 jaar relevante verkoopervaring in een buitendienstfunctiegericht op de Aziatische restaurant markt en de Fast Service markt;
 • Beschik je over een netwerk en kent je Aziatische horeca als geen ander;
 • Heb je kennis van Microsoft Office (Word, Excel) en CRM-systemen;
 • Woon je bij voorkeur je centraal in Nederland, omdat je werkgebied heel Nederland beslaat.

Wat wij jou bieden

 • Een verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap;
 • Een plek in een energiek en gedreven team;
 • Een marktconform salaris en een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
 • Een representatieve bedrijfsauto;
 • Diverse aanvullende bedrijfsregelingen. Zo investeert HANOS in de gezondheid van jou als medewerker met een bedrijfsfitnessregeling.

Solliciteren?

Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Stuur ons dan jouw gemotiveerde brief en CV via de sollicitatiebutton en overtuig ons van jouw kwaliteiten voor deze functie. Na je sollicitatie ontvang je z.s.m. bericht van ons of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Een referentiecheck kan deel uit maken van de selectie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.De afdeling

Ons sterk groeiende verkoopteam staat voor klantgerichtheid, service en vakkundig advies. Dagelijks zijn we gezamenlijk volop in de weer om (potentiele) klanten te informeren over het brede scala aan HANOS-producten en diensten en de snelle ontwikkelingen in de markt. In de groothandel ontvangen we klanten om te laten proeven van ons enorme assortiment en de HANOS beleving te delen.Aantal uren: 40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Hanos Nederland gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.