Luba Uitzendbureau

Industrieel lakverwerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren natlakker of industrieel spuiter.

Als industrieel lakverwerker zorg jij ervoor dat metalen onderdelen voorzien worden van een verflaag of een (poeder)coating. Je werkt met een spuitpistool in een cabine. Na het spuiten van de staalplaten hang je deze op om te drogen. Wanneer de platen eenmaal droog zijn ga je naar de pakketeer afdeling om de platen gereed te maken voor verzending.

Deze stalen onderdelen worden gebruikt voor staalconstructies. Zo heeft dit bedrijf onder andere de constructie voor de G pier op Schiphol, de grote stalen parkeerplaats op Schiphol en Microsoft op Agriport gebouwd!

Jouw toekomstige werkgever is een staalbewerkingsbedrijf, waar ze stalen constructies maken, met name stalen spanten. Dit bedrijf is één van de meest gerenommeerde staalbouwers van Nederland dankzij de sterke mix van ervaring, kennis en nuchter vakmanschap. Zij beschikken over een team ervaren constructeurs. Altijd op zoek naar kostenbesparende en slimmere oplossingen, maar ook de durf om van gebaande paden af te wijken. En dat doet onze opdrachtgever regelmatig: ?wat er nog niet is, maken we zelf. Volgens eigen ontwerp en tot in het kleinste detail, conform de heersende normen en eisen.? Er heerst een open en directe cultuur.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau