Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker composietproducten

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als productiemedewerker in de composiet, de verschillende processen in het bedrijf zorgen uiteindelijk voor dit hoogwaardige product. Je bent na een inwerkperiode inzetbaar op alle plaatsen binnen dit proces. Zeker in het begin zul je geregeld worden ingedeeld bij de start van de productie. Daar ben je werkzaam in de tank om alle oneffenheden te schuren en later ook te slijpen. Uiteraard word je voorzien van alle persoonlijke beschermingsmiddelen.

Jouw toekomstige werkgever is een jong bedrijf dat composiet tankcontainers voor het vervoer van vloeistoffen bouwt. Het gaat om een nieuw innovatief product dat uniek is in de wereld. Zij hebben inmiddels al meer dan 400 tankcontainers geleverd en gaan ervan uit dat door voortgaande marktacceptatie verdere groei van de onderneming realiteit wordt.

Zij vinden het essentieel een sterk team medewerkers op te bouwen die zich verantwoordelijk voelen voor de productie van een high tech, kwaliteitsproduct waar ze trots op zijn. Vernieuwing, samenwerking en continu verbeteren zijn de standaard.

Sinds de verhuizing naar een grotere productielocatie in 2017, heeft het bedrijf al een grote efficiency en kwaliteitsverbetering doorgemaakt. De doelstelling is de productie verder door te ontwikkelen tot een gestroomlijnde efficiŽnte lean productieorganisatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau