Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur EMRA

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Moerdijk
29 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je inspecteert en onderhoudt diverse elektrische en PLC gestuurde installaties. Veiligheid van jezelf en je collega?s staat daarbij voorop. Je verhelpt zelfstandig storingen in de storingsdienst. Je instrueert en begeleidt medewerkers van ingehuurde firma?s, zodat zij de werkzaamheden uitvoeren volgens de vastgestelde wettelijke normen.

Jouw nieuwe werkgever is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Zij ontwikkelen nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Het bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Zij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Zij steken er al hun energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor hen dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk.

Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als zij - energiek met milieu wil zijn.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau