Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker transport- en procesbanden

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat bij de producent van kunststof transport- en procesbanden werken in de Zaanstreek. Jouw dag bestaat uit het bedienen van verschillende knip en snij machines. Op het moment dat de kunststof transport op maat zijn gesneden zal jij ze bekleden met de juiste materialen. Het bekleden van de kunststof transportbanden gaat op de volgende manier:
  • Materialen stansen
  • Materialen sealen
  • Warmte en hoogtefrequentie-pers

Na dit proces zullen de transportbanden verzendklaar worden gemaakt en ga jij starten aan de volgende order. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 2 ploegendienst van 06:00 tot 15:00 uur en van 12:00 tot 21:00 uur.

Jouw toekomstige werkgever is een gezonde en groeiende organisatie met aandacht voor medewerkers, goede arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en een informele sfeer. Het bedrijf is een producent van kunststof transport- en procesbanden, voor de lichte- en middelzware industrie met een sterk accent op de agri- en horticultuur. Producten worden op maat geleverd en hun kracht ligt onder andere bij het actief en creatief meedenken met hun klanten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau