Dichterbij

Begeleider Nachtzorg

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
MBO
  • Gelderland
  • Limburg
  • Noord-Brabant
Nijmegen, Den Bosch, Sittard
20 juli 2020
1 september 2020

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?
Bij Dichterbij kunnen alle cliŽnten rekenen op zorg en ondersteuning op maat Ė kinderen, (jong)volwassenen en ouderen die bijna met Ďpensioení gaan, met een lichte verstandelijke beperking of ernstige meervoudige beperkingen. Dag ťn nacht. Als begeleider stimuleer je cliŽnten met een verstandelijke beperking om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je motiveert hen om steeds nieuwe stapjes te zetten en helpt zo hun zelfstandigheid en mogelijkheden te vergroten.

Als begeleider Nachtzorg sta je garant voor een goede nachtrust voor de cliŽnten. Je stemt je zorg- en dienstverlening af op hun specifieke hulpvraag en ondersteunt hen met geplande en ongeplande zorg in de nacht.

Zo werken wij
Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliŽnten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagtí. Ontdek onze werkwijze via www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliŽnten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?
Je werkt nauw samen met cliŽnten en je collegaís en hebt goed contact met de Zorgcentrale en verwanten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Gezien de diversiteit aan cliŽnten, maken we graag kennis met verschillende begeleiders, zoals: ē Zorgzame aanpakkers met hart voor ouderen ē Sterke persoonlijkheden met ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag ē Communicatief sterke uitblinkers die (non-verbale) signalen van cliŽnten als geen ander begrijpen en de kern van de hun zorgvraag naar boven halen.

Iedere cliŽnt heeft een eigen zorgvraag. We bespreken graag met jou bij welke cliŽntengroep jij helemaal in je element bent. Aangezien het meerdere vacatures en verschillende locaties betreft, is de teamsamenstelling heel wisselend.

Waar ga je dat doen?
Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Dit ben jij
Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma (niveau 4), twee jaar werkervaring en natuurlijk hart voor onze cliŽnten en de zorg. Je kunt je goed inleven, waardoor je als vanzelfsprekend in het belang van de cliŽnten en hun verwanten handelt. Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen. Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van Ďmaren en bezwarení. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel inzetbaar; zo sta je garant voor continuÔteit, kwaliteit en veiligheid. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid scholingen te volgen voor de voorkomende verpleegtechnische handelingen, Fysieke Agressie Hantering en BHV.

Dit krijg je ervoor terug
Bij Dichterbij geniet je van de voordelen van een grote organisatie ťn van het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en aan je idealen en carriŤre te werken. Daarnaast geldt:

  • Een salaris van FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (Ä1.898,- tot Ä2.807,- bruto). ē Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. ē Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar en je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

Meer weten? Of solliciteren?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Emmely Schutten via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] of met Jeanine van den Hoogenhoff via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Dichterbij
Contactpersoon:
T.a.v. Wervingsbureau
E-mailadres: