Vesten Engineering

Werkvoorbereider Installatietechniek regio Enschede

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Vast contract
  • Detachering
MBO
  • Alle provincies
  • Buitenland
Enschede
20 juli 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Hallo werkvoorbereider! Ben jij toe een een nieuwe stap in je carrière en op zoek naar een verantwoordelijke en vooral leuke baan? Een vervolg stap in je carrière waarbij jij de schakel bent tussen de uitvoering en de projectleiding? Bij Vesten Engineering zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider die zichzelf verder wil ontwikkelen en graag wil mee werken aan de mooiste projecten!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider, werk je aan verschillende maar vooral gave projecten! In een dynamische werkomgeving ben jij juist in je element! Als werkvoorbereider bij Vesten Engineering ontvang je natuurlijk direct een vast contract een lease auto en een goed salaris. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, werkt aan mooie projecten en krijgt alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. De opdrachten en de opleidingsmogelijkheden zijn afgestemd op jouw wensen en behoefte. In onze eerste kennismaking hebben we het dan ook met name over; wat wil je leren en wat is jouw stip aan de horizon?

Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment beschikbaar zijn. Net als de benodigde materialen. Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de financiën, plan je de werkzaamheden in en fungeer je als vraagbaak voor onze klanten, de leverancier én al je collega’s. Jij brengt onze klanten kennis en kunde. Kortom een werkvoorbereider bij Vesten Engineering is het middelpunt van uitdagende projecten in de Installatietechniek. Daarnaast helpen wij jou bij je ontwikkeling en het zetten van de vervolg stap in je carrière.

Wij bieden jou de kans om jezelf verder ontwikkelen en vanuit een vast dienstverband mee te werken aan verschillende projecten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vesten Engineering
Contactpersoon:
Jordy Graaf
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!