Vesten Engineering

BIM Modelleur regio Enschede

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Vast contract
MBO
  • Overijssel
Enschede
20 juli 2020
1 november 2020

Details van de functie

Logo Hey Revit Verkenner. Dat Revit enorm veel uitgebreide mogelijkheden heeft hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. Dan weet jij natuurlijk ook dat het modelleren met Revit DE toekomst is. Jij staat dan ook aan het begin van een mooie carrière. Met jouw kennis en kunde creëer je betere projectresultaten en voorkom jij fouten op de bouwplaats. Denk jij nu ik heb nog niet alle kennis in huis, maar ik wil me in snel tempo ontwikkelen? Lees dan vooral door!

Over de functie:
Als BIM Modelleur bij Vesten Engineering werk je mee aan verschillende, maar vooral mooie en uitdagende projecten. Verveling op kantoor zal bij jou niet ontstaan. Jij mag en kan trots zijn op de projecten die je gaat draaien.
Vesten Engineering stemt samen met jou je ontwikkelbehoefte, we zoeken dan ook samen naar projecten die hier goed bij aansluiten. Samen groeien naar een hoger level is wat we graag samen met jou willen doen.

Ben jij degene die we zoeken?
Een BIM Modelleur bij Vesten Enginering houdt van uitdaging. Je wilt jezelf verder door ontwikkelen en wilt niet alles voorgekauwd hebben. Je houdt ervan om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ben jij de kandidaat die zijn mbo- en/ of hbo opleiding succesvol heeft afgerond en klaar is voor de uitdaging?!

Wat biedt Vesten Engineering?
• Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Jij bepaalt welke richting je wilt doorgroeien en daar gaan we samen voor zorgen.
• Snel een vast contract met goede arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, persoonlijk ontwikkelingsbudget en een auto die je ook privé mag rijden.
• In totaal 38 vrije dagen.
• Minimaal 1x in het kwartaal een bijeenkomst waarbij we iets leuks organiseren.

Hoor ik jou nu JA denken?!
Solliciteer dan snel op deze functie en dan drinken wij binnenkort samen wat om te sparren over jouw toekomst!

*Vrijblijvend eens sparren of je loopbaan? Ook dan gewoon contact opnemen, we helpen je graag!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vesten Engineering
Contactpersoon:
Jordy de Graaf
E-mailadres: