Luba Uitzendbureau

Iceman/ vrouw

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Krimpen aan de ijssel
3 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Expeditiemedewerker ben je zowel in het Magazijn, Expeditie als op de Productie afdeling aan het werk. Een afwisselende, dynamische functie! Voor de helft van de tijd help je mee op de Productie afdeling met het vacumeren van visproducten.

In deze functie krijg je te maken met verschillende klimaten, denk daarbij aan het in- en uitlopen van een vries- of koelcel. Let op de temperatuur in de diepvries is circa -20? C (uiteraard krijg je hiervoor wel speciale werkkleding).

Ook spring je af en toe bij op de expeditie. Je bent dus een dynamisch persoon en een echte aanpakker. Als heftrucker/stapelaar ga je ook aan de slag dus een heftruckcertificaat is gewenst!

Jouw toekomstige werkgever is één van Europa?s meest moderne en bekende rookhuizen met meer dan 300 jaar ervaring. Als typisch familiebedrijf zijn hen idealen heel eenvoudig: het bedrijf streeft er naar de smakelijkste, kwalitatief hoog waardige en milieuvriendelijkste gerookte vis delicatessen te produceren tegen een concurrerende prijs. Daarnaast bieden ze een uitstekende service. Het bedrijf investeert in lange termijn relaties met hun cliënten. Dit alles zonder ooit de typische smaak en traditie van de familie rokerij uit het oog te verliezen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau