Luba Uitzendbureau

Vrachtwagenchauffeur / monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Goirle
19 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent de vakman die de woning komt plaatsen en montagewerkzaamheden kan verrichten. Met de (kraan)vrachtwagen vervoer je de woonunit naar de locatie van de klant, plaatst deze en zorgt voor de laatste technische afwerking. Je werkt in een relatief klein team met een onderling sterke band, waarin goed wordt samengewerkt om uitdagingen op te lossen. Binnen één dag regel je het totaalpakket: het vervoer vanaf de werkplaats in Goirle tot een perfect werkende woning. Dat maakt deze baan afwisselend en ook zeer dankbaar. De klanten zijn blij met jou, reken er maar op dat je vaak complimenten krijgt!

In deze functie is het belangrijk dat je op een prettige wijze met klanten om kunt gaan. Jij brengt de mensen woongenot en straalt dat ook uit. Je bent het visitekaartje van jouw toekomstige werkgever.

Jouw toekomstige werkgever produceert en plaatst tijdelijke woningen, mantelzorgwoningen, zorgkamers en personeelshuisvesting. Kwaliteit leveren staat daarbij altijd voorop, in product en in dienstverlening. Je komt terecht in een fijn team die voor een goede werksfeer zorgen!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau