Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Hoek van Holland
5 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf waar je komt te werken is een groothandel voor meubels en interieur accessoires in Hoek van Holland.
Ze kopen hun artikelen in vanuit India, Java en Bali. De eigenaar en eigenaresse zoeken iemand erbij die hun fulltime kan helpen in het magazijn. Wat je gaat doen is het klaar maken van orders, zorgen dat alle artikelen netjes op hun plek staan en als het magazijn op zijn kop staat, ben jij degene die rust en orde brengt.
Naast dit ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de containers en kan het voorkomen dat je met je rijbewijs B, wat orders weg gaat brengen bij winkeliers. Ook het uitdraaien van pakbonnen en labels behoort tot je dagelijkse werkzaamheden.

Jouw toekomstige werkplek is in het magazijn van een interieur-en meubelgroothandel in Hoek van Holland.
Hier komen de mooiste pareltjes uit IndonesiŽ en India terecht, om weer bij grotere groothandels en winkeliers in Nederland verkocht te worden. Samen met de eigenaren en je andere collega werk je fulltime en ben je dagelijks bezig met het zo snel, secuur en efficiŽnt mogelijk klaarmaken van orders.
Het bedrijf bestaat alweer 22 jaar en is sinds 8 jaar op een mooie, grote locatie in Hoek van Holland te vinden, het hart van de handel! Verkooppunten van dit bedrijf zijn o.a. Tica in Aalsmeer en Dillewijn Zwapak. Er wordt van maandag tot en met vrijdag gewerkt van 08:00 tot 16:30 uur.

Het kan zijn dat je de ene dag iets eerder begint dan de ander, maar dat gebeurd alleen als het van te voren is besproken.
Het gebeurd namelijk een aantal keer per week, dat in de Rotterdamse haven een container vol nieuwe spullen aankomt. De eigenaren gaan zelf graag naar AziŽ om artikelen in te kopen, zo blijft het product uniek en zo onderscheiden ze zichzelf van de rest!

En dan ben jij er natuurlijk om het bedrijf op rolletjes te laten lopen!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau