Luba Uitzendbureau

Operator aanvoer en chemie

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Brabant
Moerdijk
23 oktober 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Zorg jij dat alles in goede gaat tijdens aanvoer en chemie? Naast je dagelijkse werkzaamheden verwachten wij ook dat je jouw collega's kan aanspreken/corrigeren als iets niet volgens de regels verloopt. Heb jij duidelijke communicatie skills ontwikkelt? Dan is deze functie voor jou geschreven!
  • je bent voornamelijk bezig met het controleren van de ontvangen afvalstromen op en het signaleren van afwijkingen ten opzichte van de acceptatievoorschriften. Ook ben je indien nodig en in overleg weigeren van aangeboden afvalstoffen.
  • Het begeleiden van het verladingsproces
  • verhelpen en voorkomen van storingen en /of verstoppingen

Jouw nieuwe werkgever is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Zij ontwikkelen nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Het bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Zij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Zij steken er al hun energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor hen dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau