Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Zuid-Holland
Katwijk
10 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start de dag met de eerste vrachtwagens die geladen en gelost moeten worden. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en netjes op zijn plek komt. Als dat is gebeurt zorg je voor het administratieve gedeelte, je maakt alles in orde. Nu is jouw hulp nodig bij het inpakken, verpakken en/of ompakken van producten, jij gaat hier vol energie mee aan de slag. Daarnaast verwerk je producten FIFO en ga je orderpicken. Het is tijd voor lunch, samen met je collega?s eet jij in de kantine.
Na je lunch staat de voorraad telling op de planning, je kijkt nauwkeurig wat er aanwezig is en vult dit juist in op de lijsten. Je zorgt nog voor een goederen transport en sluit daarmee de dag af. Iedere dag houdt jij je aan de hygiŽne- en kwaliteitsregels.

Omdat je met verse vis/tapas producten werkt, ben je in een koele omgeving aan het werk waarbij je af en toe ook naar de vriezer moet om goederen op te halen.

Het bedrijf produceert momenteel meer dan honderd verschillende tapas die zijn ontwikkeld in eigen proefkeuken. De afzet van Tapas & Tapenades, Olijven en Dip & Spreads stijgt en het assortiment verbreedt.
Het is een familiebedrijf met een platte organisatie waarin initiatief en betrokkenheid belangrijke waarden zijn hangt een prettige werksfeer. Verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling is binnen het bedrijf erg belangrijk.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau