Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Barneveld
11 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator aan de walsmachine ga je dagelijks nauwkeurig te werk. Aan de hand van een tekening bouw je de machine om, zodat die de juiste afmetingen kan produceren. Dit is erg precies werk en moet op de millimeter nauwkeurig gebeuren. Na de eerste draai stop je de machine en ga je een aantal punten controleren. Dit vul je allemaal in op de checklist. Op een dag wordt de checklist 5 keer ingevuld.

Wat maak je? Voornamelijk veren voor (industriŽle) garagedeuren.

Je bevoorraadt de machine met behulp van een heftruck. Het afgewerkte product wordt gestapeld, ook dit moet erg nauwkeurig en recht zijn omwille van de vervolgstappen die hiermee gaan gebeuren. Weer met behulp van de heftruck breng je de afgewerkte producten naar de inpakafdeling.

Dit bedrijf staat bekend als gespecialiseerd leverancier van onder andere deurpanelen en beslagsystemen voor garagedeuren. Voor het personeel zijn er vanuit het bedrijf meerdere faciliteiten. Zo is het mogelijk om in de pauze gebruik te maken van de tafeltennistafel en staat er twee keer per week vers fruit voor iedereen. Ook wordt er rond de zomerperiode een barbecue georganiseerd. Er is een informele sfeer op de werkvloer en alles is goed en duidelijk geregeld op de afdelingen. De deur van de manager staat wagenwijd open voor alle werknemers. Je komt te werken in een team van 5 personen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau