Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker verkoop binnendienst IT

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker verkoop binnendienst ben je onderdeel van een team dat samen verantwoordelijk is voor de verkoop en distributie van de producten van één van de grote leveranciers van het bedrijf. Je houdt je voornamelijk bezig met het behalen van de omzet- en marge doelstellingen, zowel individueel als in teamverband. Om dit te realiseren doe je aan professioneel relatiebeheer, stel je offertes op en verstuur je deze.
Daarnaast houd je je bezig met het inspelen op nieuwe kansen bij bestaande klanten, het vertegenwoordigen van jouw werkgever en het constant vergroten van jouw kennis met betrekking tot de producten.

Daarnaast is het belangrijk dat jij communicatief sterk bent en goede interpersoonlijke vaardigheden bezit.

Jouw toekomstige werkgever is één van de grootste speler in de IT wereld.

Het welzijn van de medewerkers staat hier hoog op het prioriteitenlijstje. Ze hebben een uitgebreid vitaliteitsprogramma, bieden gratis mogelijkheid tot fitness en hebben een breed pakket aan (internationale) cursussen, trainingen, e-learning en meer.

Het team is zeer gemotiveerd; het gemiddelde van de behaalde targets ligt tussen de 80% en 100%. Er hangt een informele sfeer. Op elke verdieping is een koffiecorner met goede koffie, fruit en meerdere loungestoelen of een bar. Er wordt hard gewerkt, maar ze weten ook zeker hoe een goede vrijdagmiddagborrel of leuk personeelsuitje er uit ziet!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau