Luba Uitzendbureau

Bedrijfsautotechnicus

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij onze nieuwe collega die alle voorkomende werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan bedrijfsvoertuigen gaat verrichten? Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in soortgelijke functie en je weet te werken met gecompliceerde systemen en getrokken materieel.

Je werkt in een team van ongeveer 50 bedrijfsautotechnici en andere collega's ten behoeve van het preventieve onderhoud. Het werk bestaat uit een breed takenpakket waarbij jij jouw technische kennis tot een hoger niveau kunt tillen. Bij ons kun je sleutelen aan zowel een veegmachine, een vrachtwagen maar ook aan personenauto?s. Daarnaast behoort het sleutelen aan een walking floor of een LZV (langere en zwaardere vrachtautocombinaties) ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Je kunt bij ons dus volledig je technische hart ophalen!

Jouw toekomstige werkgever is een energie- en afvalnutsbedrijf van 52 aandeelhoudende gemeenten en 6 waterschappen. Om een forse bijdrage te kunnen leveren aan de klimaatdoelstellingen van de aandeelhouders, richt dit bedrijf zich - behalve op afvalinzameling en grondstoffenmanagement - sterk op verduurzaming van de energievoorziening van de in hun deelnemende overheden. Het bedrijf bestaat uit 19 afvalstations, 2 centrales en 1 hoofdkantoor in Alkmaar. Naar schatting werken er wel meer dan 1050 werknemers. Je krijgt bij dit bedrijf veel kansen en het vertrouwen om jezelf te ontplooien.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau