Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Eindhoven
7 augustus 2020

Details van de functie

Logo Over de functie

Als assemblagemedewerker leer je terwijl je werkt! Onder leiding van een ervaren assemblagemedewerker zet je verschillende soorten wandpanelen in elkaar. Dit doe je met oog op kwaliteit en in een gezond werktempo. Het is belangrijk dat je een teamplayer bent, verantwoordelijkheidsgevoel hebt met betrekking tot je werkzaamheden en team, secuur kunt werken n enig technisch inzicht hebt omdat je met een schroefmachine en met werktekeningen aan de slag gaat.

Je taken zijn als volgt:
  • In elkaar zetten van aluminium profielen met behulp van een schroefmachine
  • Handmatig vullen van de omlijsting met schapenwol
  • Afwerken van de omlijsting met zeil, het zeil wordt er op een speciale manier in geklikt
  • Uitvoeren van een kwaliteitscontrole op het eindproduct

Jouw toekomstige werkgever focust zich op het creren van prettige en inspirerende werkomgevingen en kantoorruimtes. Zo ontwerpen en produceren ze hoogwaardige akoestische panelen, verlichtingselementen, whiteboards, cubes en ruimteverdelers. Ze leveren zowel nationaal als internationaal. Je komt te werken in een hecht team waar passie voor techniek hoog in het vaandel staat.

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit een team van 13 medewerkers waarvan 6 werkzaam zijn in de productie. De lijnen zijn kort door de kleinschaligheid van het bedrijf en er hangt een aangename sfeer. Jouw toekomstige werkgever wil dat medewerkers zich thuis voelen, want juist met een goede werksfeer kan kwaliteitswerk ontstaan. Zo wordt er samen geluncht, organiseren ze graag uitjes en barbecues onderling en sluiten ze gezamenlijk de week af met een borrel. Wil jij deel uitmaken van een (h)echt team dat er samen voor gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau